Invata despre tehnica Q-FUE avansat

Invata despre tehnica Q-FUE manual perfectionat!

La Dr. Felix Hair Implant Institut, fiecare implant este considerat o opera de arta. Aici implantam par si o facem cel mai bine. De 42 de ani si cu peste 150 000 de pacienti am reusit sa perfectionam tehnica FUE la cel mai inalt nivel. Folosind instrumente originale, patentate si protocoale complexe atat preoperator cat si intra- si postoperator, reusim sa obtinem rezultate 100% naturale la o densitate maxima posibila.

Pentru pacient, recuperarea este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerariTehnica Q-FUE este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant de par existente si cea mai evoluata.

Primul pas

Programeaza-te pentru o consultatie de specialitate gratuita!
Tel.: +40 0749 260 204
office@clinicaimplantpar.ro

Pentru consultatii online:

Formular consultatie implant parVizita dumneavoastra la clinica
Incepe prin intalnirea cu un medic certificat specialist in tehnica FUE avansat cu care veti discuta despre problema dumneavoastra si cu care va veti pune de acord asupra strategiei de tratament (celei mai adecvate).

Pasul doi

Urmatorul pas il reprezinta interventia in sine. Aceasta incepe prin tunderea zonei occipitale de unde urmeaza sa se recolteze grafturile (radacinile de par care pot avea unul, doua, trei, patru si chiar cinci fire de par). Modalitatea de recoltare din aceasta zona donatoare reprezinta principala diferenta fata de procedeul Strip. Spre deosebire de strip, unde se taie o parte consistenta de scalp ce urmeaza a fi excizata si deposedata de grafturi (lasand o cicatrice imensa), prin tehnica FUE manual avansat fiecare fir se extrage individual fara durere sau cicatrici ulterioare.


Zona donatoare dupa o interventie prin tehnica FUE manual avansat

Cicatrice post-interventie Strip

In concluzie, refacerea este multa mai rapida fata de varianta strip (refacerea dupa o operatie strip poate ajunge chiar si pana la 6 luni)  iar vindecarea se face fara cicatrici.

Pasul trei

Dupa recoltarea tuturor grafturilor necesare de catre medicul specialist (recoltarea se face manual,  pentru o mai mare grija acoradata fiecarui fir de par), urmeaza implantarea acestora in zonele depletate. Diferenta majora fata de celelalte procedeele existente   in prezent azi consta in posibilitatea implantarii firelor in unghiul dorit. Parul natural creste la un anumit unghi intre 10 si 45 grade. Tehnicile clasice, strip sau FUE implanteaza prin inteparea pielii cu un bisturiu circular (ce raneste inevitabil si firele existente). Firele iesite  prin procedeele clasice vor creste la unghi de 90 de grade dand aspectul clasic de papusa
Prin implanterul special, firele sunt implantate in unghiul natural,  dand aspectul de par natural 100%, astfel incat nici cei mai avizati nu pot spune ca acolo s-a facut un implant. Da, meritati sa stiti ca FUE avansat este  singura tehnica prin care se poate redobandi podoaba capilara cu un aspect complet natural.

   Naturalete si un Aspect Placut

La Dr. Felix Hair Implant Institute suntem foarte atenti la aspectul natural al implantului, de aceea  ne asiguram riguros ca firele vor fi implantate in locul si pozitia ideala. Medicii nostri sunt specializati in acesta tehnica printr-un program intens la Londra.
In prezent, tehnica Q-FUE este cu mult mai avansata fata de orice alta tehnica existenta.  De-a lungul celor 42 de ani, FUE a reprezentat Solutia unor nume importante de la seici pana la fotbalisti celebri sau oameni de televiziune.

Testimoniale

Citisem ca angajatii prezentabili primesc favoruri chiar si salarii mult mai bune. Am aflat lucrul asta pe pielea mea dupa ce am facut un implant de par la Dr. Felix Hair Implant Institute. Multumesc!

Cornel Prisacaru, Manager proiect

Multumesc echipei de medici Dr. Felix Hair Implant Institute. Datorita voua sunt iar in “business”. Am 54 de ani si am facut un transplant de par la Dr. Felix Hair Implant, reprezentant unic Q-FUE in Romania. Acum sunt cu 15 ani mai tanar si bateriile la maxim.

Cristian Stoica, Psiholog