Recastiga increderea in tine!

Echipa Medicala Dr. Felix Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica Q-FUE la Londra.

De a lungul timpului, peste 300 de medici au fost instruiti in cadrul acestei Academii, medici recunoscuti la nivel mondial pentru profesionalismul desavarsit. Multe nume celebre precum Wayne Rooney, Roger Johnson, fotbalisti englezi sau supermodele masculine, au ales medici ce au fost instruiti in aceasta tehnica.

Echipa medicala desemnata pentru clinicile din Romania, activeaza si in cadrul clinicilor din Amsterdam, Geneva sau Paris. Acesta a fost telul nostru, de a aduce calitatea occidentala si in Romania

Pentru pacientii din Romania, acest sistem reprezinta accesul la interventii medicale la nivel international. Astazi orice roman poate beneficia de calitate garantata la preturi accesibile prin Dr. Felix Hair Implant Institute.

Director Medical
Dr. Felix Popescu
Q-FUE Specialist

 

Testimoniale

Citisem ca angajatii prezentabili primesc favoruri chiar si salarii mult mai bune. Am aflat lucrul asta pe pielea mea dupa ce am facut un implant de par la Dr. Felix Hair Implant Institute. Multumesc!

Cornel Prisacaru, Manager proiect

Multumesc echipei de medici Dr. Felix Hair Implant Institute. Datorita voua sunt iar in “business”. Am 54 de ani si am facut un transplant de par la Dr. Felix Hair Implant, reprezentant unic Q-FUE in Romania. Acum sunt cu 15 ani mai tanar si bateriile la maxim.

Cristian Stoica, Psiholog